Nautisk litteratur i centrum på Sjöhistoriska

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2013/03/nautisk-litteratur-i-centrum-pa-sjohistoriska/"></div>Den 16 och 17 mars är det Boknautika på Sjöhistoriska. Museet fylls av författare, förläggare och spännande föredrag. Många förlag finns på plats med bokbord, det är bokrea och utförsäljning ur museets butik och bibliotek.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2013/03/nautisk-litteratur-i-centrum-pa-sjohistoriska/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Den 16 och 17 mars är det Boknautika på Sjöhistoriska. Museet fylls av författare, förläggare och spännande föredrag. Många förlag finns på plats med bokbord, det är bokrea och utförsäljning ur museets butik och bibliotek. Båda dagarna bjuds det på en lång rad fördrag och bildvisningar till exempel visar Dag Ekholm bilder från den klassiska världsomseglingen med Lunkentuss och Claes-Göran Wetterholm berättar om litteraturen kring Titanic.

Museet är öppet med fri entré kl 10-17 den 16 mars har dessutom arkivet lördagsöppet kl 11-15.

Läs mer om alla medverkande och se helgens hela program på www.sjohistoriska.se.