Pressvisning: Så blir HMS Neptun museiubåt

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/06/pressvisning-sa-blir-hms-neptun-museiubat/"></div>Just nu håller den svenska kalla kriget-ubåten HMS Neptun på att förvandlas inne på Kockumsvarvet i Karlskrona. Hon har bland annat fått öppningar i skrovet för att anpassas till sin framtid som museiubåt i Marinmuseums ubåtshall som invigs sommaren 2014.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/06/pressvisning-sa-blir-hms-neptun-museiubat/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Just nu håller den svenska kalla kriget-ubåten HMS Neptun på att förvandlas inne på Kockumsvarvet i Karlskrona. Hon har bland annat fått öppningar i skrovet för att anpassas till sin framtid som museiubåt i Marinmuseums ubåtshall som invigs sommaren 2014.

Torsdagen den 28 juni klockan 10.00 bjuder vi in pressen på besök. Då går vi ombord HMS Neptun och berättar om arbetet som är gjort och hur planerna ser ut framöver.

Vi möts vid grinden till Kockumsvarvets huvudentré. Enligt gällande säkerhetsrutiner måste journalister föranmäla sitt besök senast dagen innan via mejl till john.ahlmark@kockums.se

Kontaktperson Marinmuseum
Joakim Johansson
0455-35 93 53
Joakim.johansson@maritima.se

Kontaktperson Kockums
John Ahlmark
0734-34 23 85
john.ahlmark@kockums.se