Expression, Personality and Emotion

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/03/expression-personality-and-emotion/"></div>Den 3 april öppnar vandringsutställningen Expression, Personality and Emotion med fotografier av den flerfaldigt prisbelönte djurporträttsfotografen Joe Zammit-Lucia på Naturhistoriska riksmuseet i Stockholm.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/03/expression-personality-and-emotion/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Expression, Personality and Emotion - en fotoutställning om relationer och respekt.

Den 3 april öppnar vandringsutställningen Expression, Personality and Emotionmed fotografier av den flerfaldigt prisbelönte djurporträttsfotografen Joe Zammit-Lucia på Naturhistoriska riksmuseet i Stockholm.

Pressmeddelande i sin helhet (pdf)PDF
För mer information, kontakta:

Lisa Stahre, pressansvarig Naturhistoriska riksmuseet
0701-82 40 12, lisa.stahre@nrm.se

Christina Ritzl Vejlgaard, projektledare Naturhistoriska riksmuseet
08-519 551 96, 070-144 56 20, christina.ritzl@nrm.se

Pressbilder

Klicka på bilden för att hämta se/ladda hem större version, 170 dpi. Vid användning
av bilderna ska  fotografens fotocred alltid anges.

© Dr J Zammit-Lucia. All Rights Reserved