Nobelpristagarna gick ombord på Vasa

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/12/nobelpristagarna-gick-ombord-pa-vasa/"></div>– Vanligtvis förlänas endast stats- och marinchefer äran att gå ombord. Men nobelpristagarna är också självklara eftersom Vasamuseet satsar mycket på ny forskning, säger museichef Marika Hedin.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/12/nobelpristagarna-gick-ombord-pa-vasa/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->
Under helgen fick Nobelpristagarna gå ombord på Vasa.

– Vanligvis förlänas endast stats- och marinchefer äran att gå ombord. Men nobelpristagarna är också självklara eftersom Vasamuseet satsar mycket på ny forskning, säger museichef Marika Hedin.

Foto: Johan Bergling

Se fler bilder från besöket på Vasamuseets Facebooksida.