Lyssna på samtal om varför Vasa bärgades

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/05/lyssna-pa-samtal-om-varfor-vasa-bargades-2/"></div>I och med att det är 50 år sedan Vasa bärgades arrangerade Vasamuseet ett samtal med rubriken Varför bärgades Vasa? Nu kan du lyssna på samtalet här på webben!<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/05/lyssna-pa-samtal-om-varfor-vasa-bargades-2/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

I och med att det är 50 år sedan Vasa bärgades arrangerade Vasamuseet ett samtal med rubriken Varför bärgades Vasa? Nu kan du lyssna på samtalet här på webben!

 

Film

Varför bärgades Vasa - ett samtal ( Speltid 01:32:51)

 

Samtalet ägde rum på Vasamuseet den 20 april. Följande personer deltog:

  • Carl Olof Cederlund, professor i marinarkeologi
  • Klas helmerson, tidigare chef för Vasamuseet
  • Henrik Arnstad, journlist och författare
  • Moderator: Tobias Svanelid, Vetenskapsradion Historia

Samtalet är illustrerat med arkivbilder från bärgningen.


Etiketter: