Sportlov med sjörövare!

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="https://alltommuseer.se/2014/01/sportlov-med-sjorovare-3/"></div>Under sportlovet öppnar vi museet för sportlovslediga sjörövare från hela Sverige. För södra Sverige vecka 7 till Jokkmokk vecka 11.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="https://alltommuseer.se/2014/01/sportlov-med-sjorovare-3/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Lär dig mer om sjörövarlivet på Sjöhistoriska under sportlovet! Vi har aktiviteter för alla sportlovslediga, var än i Sverige du bor! Välkommen till Sjöhistoriska museet i Stockholm!

Under sportlovet öppnar vi museet för sportlovslediga sjörövare från hela Sverige. För södra Sverige vecka 7 till Jokkmokk vecka 11.

Under sportlovet har vi aktiviteter med tema Sjörövare. Gå på kistjakt, gå den guidade visningen "Världens sjörövare!" och lär dig mer om livet till havs. Välkommen till Sjöhistoriska museet!

Museet är öppet tisdag - söndag kl 10-17. Under v 9 är museet öppet måndag - söndag kl 10-17.

Se dagsaktuellt program i kalendern.