Sjöhistoriskas höstprogram 2017

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2017/09/sjohistoriskas-hostprogram-2017/"></div>Späckad höst på museet med aktiviteter för alla åldrar...<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2017/09/sjohistoriskas-hostprogram-2017/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Sjöhistoriskas program för hösten 2017 ute nu!

Späckad höst på museet med aktiviteter för alla åldrar. Intressanta föredragsserier, skaparverkstad, skollovsaktiviteter och utställningar.
Ladda ner programmet här (pdf). Och följ oss i sociala medier för fler nyheter och aktiviteter.

Välkommen in och ombord!