Lär dig mer om utgrävningarna

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/04/lar-dig-mer-om-utgravningarna/"></div>Ställ frågor om Grand Hôtelutgrävningarna! Jim Hansson, som leder utgrävningarna, kommer finnas till hands att svara tillsammans med sina kollegor!<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/04/lar-dig-mer-om-utgravningarna/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Ställ frågor om Grand Hôtelutgrävningarna! Jim Hansson, som leder utgrävningarna, kommer finnas till hands att svara tillsammans med sina kollegor!

Tisdag 3 april öppnar utställningen Showroom Grand om utgrävningarna vid Grand Hôtel i Stockholm.

Samma dag kan du skicka in frågor till våra marinarkeologer om just Grand-utgrävningarna. Skriv in frågan på vår Facebooksida mellan kl 11-13 under tisdagen, så svarar vi under eftermiddagen!