Fira påsk med Sjöhistoriska!

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/04/fira-pask-med-sjohistoriska/"></div>På museet är det aktiviteter på tema marinarkeologi. Lär dig mer om skeppsvrak som hittats på havets botten - eller direkt i marken! Öppet alla dagar utom långfredag. Fri entré för alla.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/04/fira-pask-med-sjohistoriska/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Under påsk har vi öppet på Sjöhistoriska museet och Galärvarvet på Djurgården.

Påsklov på museet...

På museet är det aktiviteter på tema marinarkeologi. Lär dig mer om skeppsvrak som hittats på havets botten - eller direkt i marken! Öppet alla dagar utom långfredag. Fri entré för alla.

Se hela programmet i kalendern!

...och Galärvarvet

Välkommen till Galärvarvet på Djurgården (strax intill Vasamuseet). Under påsklovet har vi öppet på isbrytaren Sankt Erik. Vi tittar på hela fartyget - från kommandobryggan högst upp till de jättelika ångmaskinerna längst ner. Fri entré för alla.

Se hela programmet i kalendern!