Varvsforum 2012

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/03/varvsforum-2012/"></div>Snart är det dags för Varvsforum 2012! Här hittar du inbjudan, program och hur du går till väga för att anmäla dig. Årets Varvsforum äger rum 5-6 maj på Arbetets museum i Norrköping. Anmäl senast 16 april. Mer information och program finner du nedan.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/03/varvsforum-2012/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

 

Snart är det dags för Varvsforum 2012! Här hittar du inbjudan, program och hur du går till väga för att anmäla dig.

 

Årets Varvsforum äger rum 5-6 maj på Arbetets museum i Norrköping. Anmäl senast 16 april. Mer information och program finner du nedan.

Varvsforum 2012

Läs mer om Varvsforum och Nätverket Svenska varv på Sjöhistoriska museets webbplats.