Tre sjunkna skepp – kommande utställning

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/02/tre-sjunkna-skepp-kommande-utstallning/"></div>Tre sjunkna skepp. Tillfällig utställning på Vasamuseet. Öppnar 16 februari. I hundratals år har de väntat på havets botten. Spåren av människor, deras liv och närvaro. Möt dem i utställningen med originalföremål från tre sjunkna skepp: Mary Rose, Vasa och Kronan.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/02/tre-sjunkna-skepp-kommande-utstallning/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Tre sjunkna skepp. Tillfällig utställning på Vasamuseet. Öppnar 16 februari.

I hundratals år har de väntat på havets botten. Spåren av människor, deras liv och närvaro. Möt dem i utställningen med originalföremål från tre sjunkna skepp: Mary Rose, Vasa och Kronan.

Upptäck likheter, skillnader, överraskningar och mysterier.