Sportlov på Vasamuseet

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/02/sportlov-pa-vasamuseet/"></div>På havens djup kan saker ligga glömda och orörda i hundratals år. När Vasa togs upp efter 333 år i vattnet fanns det tusentals prylar kvar ombord. Vi gräver ut Vasa på nytt och funderar på vad föremål kan berätta.
Från 6 år tillsammans med vuxen. Programmet vänder sig till enskilda besökare/familjer.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/02/sportlov-pa-vasamuseet/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Gräv ut från Vasa på nytt och hitta prylar. Följ grisen Lindboms äventyr på skeppet! Sportlov på Vasamuseet.

Gräv ut Vasa

På havens djup kan saker ligga glömda och orörda i hundratals år. När Vasa togs upp efter 333 år i vattnet fanns det tusentals prylar kvar ombord. Vi gräver ut Vasa på nytt och funderar på vad föremål kan berätta.

Från 6 år tillsammans med vuxen. Programmet vänder sig till enskilda besökare/familjer.

Grisen Lindbom på äventyr

Lär känna grisen Lindbom som en dag tvingades lämna sin kära lerpöl och ge sig ut på ett riktigt äventyr. Vi nosar upp var Lindbom egentligen var någonstans på en runda ute i museet.
Baseras på Björn Bergenholz bok Vasagrisen.

För barn från 4 år i vuxens sällskap. Endast för enskilda besökare/familjer.

Se aktuella tider i kalendern.