Sportlov med sjörövare

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/02/sportlov-med-sjorovare/"></div>Fira sportlov på Sjöhistoriska! Ett späckat och spännande sportlovsprogram, med kistjakt, familjevisningar, dramavisningar, skådespel och skaparverkstad.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/02/sportlov-med-sjorovare/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Fira sportlov på Sjöhistoriska! Ett späckat och spännande sportlovsprogram, med kistjakt, familjevisningar, dramavisningar, skådespel och skaparverkstad.

Vad vet du om piratflaggor? Leta efter kistor i museet, lär dig om de klassiska sjörövarkaptenernas flaggor och svara på frågor i en spännande tävling. Bygg häftiga piratgrejor i skaparverkstaden Ruskpricken eller gå på piratvisning i utställningen Vem är pirat?

Detta och mycket mer på Sjöhistoriska under sportlovet. Se aktuellt program i kalendariet!