Vasamuseet.se – Sveriges bästa besöksguide

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/10/vasamuseet-se-sveriges-basta-besoksguide/"></div>Webbplatsen vann i kategorin Bästa besöksguide. En kategori med webbplatser vars huvudsyfte är att beskriva ett land, en region, en stad, en kommun, en anläggning eller liknande för potentiella besökare.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/10/vasamuseet-se-sveriges-basta-besoksguide/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Vasamuseets webbplats har vunnit pris för Sveriges bästa besöksguide i tävlingen Svenska Webbpriset

Webbplatsen vann i kategorin Bästa besöksguide. En kategori med webbplatser vars huvudsyfte är att beskriva ett land, en region, en stad, en kommun, en anläggning eller liknande för potentiella besökare.

Prisutdelningen skedde 18 oktober. Vasamuseets huvudredaktör Carolina Blaad var på plats på Münchenbryggeriet i Stockholm för att ta emot priset, på bilden syns hon tillsammans med formgivaren Marwin Brandt, Valtech. Foto: Fredrik Stehn.

Tävlingen arrangeras av Populär Kommunikation.