Kvällsöppet på Sjöhistoriska

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/09/kvallsoppet-pa-sjohistoriska/"></div>Under hösten håller Sjöhistoriska kvällsöppet på tisdagar. Upptäck Sjöhistoriska - efter mörkrets inträde. Hösten 2011 håller Sjöhistoriska öppet fram till klockan 20 på tisdagar.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/09/kvallsoppet-pa-sjohistoriska/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Under hösten håller Sjöhistoriska kvällsöppet på tisdagar. Upptäck Sjöhistoriska - efter mörkrets inträde.

Hösten 2011 håller Sjöhistoriska öppet fram till klockan 20 på tisdagar.

Med föredrag om Grand Hotel-vraken, Krimkriget, konsthistorien och bibliotekets samlingar knyter vi an till aktuella utgrävningar och den pågående utställningen "Ajvazovskij - mästaren".

Bistro Östbergs Hörna är öppen med lättare rätter, smörgåsar och förfriskningar.

Museet har kvällsöppet varje tisdag från 4 oktober till 15 november. Entré 50 kronor.

Aktuellt program hittar du i kalendariet.