Kvällsöppet på Galärvarvet – fri entré

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/09/kvallsoppet-pa-galarvarvet-fri-entre/"></div>Upptäck föremål från Sveriges just nu största arkeologiska utgrävning. Strosa runt i en av Sveriges bästa småbåtssamlingar.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/09/kvallsoppet-pa-galarvarvet-fri-entre/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Upptäck föremål från Sveriges just nu största arkeologiska utgrävning. Strosa runt i en av Sveriges bästa småbåtssamlingar.

På torsdag, 29 september, håller vi kvällsöppet i Båthall 1 och Båthall 2 på Galärvarvet. Tag chansen och se fynden från den stora utgrävningen vid Riddarholmen. Du kan också upptäcka vår unika småbåtssamling.

Båthall 1 och Båthall 2 ligger på Djurgården, mellan Vasamuseet och Gröna Lund.


Etiketter: