Flytta klassrummet till Vasamuseet

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2010/08/flytta-klassrummet-till-vasamuseet/"></div>Nu har skolorna börjat igen. Behöver du ny inspiration – flytta undervisningen till oss!<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2010/08/flytta-klassrummet-till-vasamuseet/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Nu har skolorna börjat igen. Behöver du ny inspiration – flytta undervisningen till oss!

Höstterminen är här och det betyder att Vasamuseet erbjuder massor av spännande aktiviteter. Varför inte boka in ett pedagogiskt program med en museipedagog. Ännu finns lediga tider!

Boka på telefon 08-519 548 70 (vard 9-12 och 13-16), eller e-post  bokningen.vasa@maritima.se

Från och med i höst kan du dessutom besöka museet via Skype.
För mer info kontakta pedagog Sofia Dahlquist: sofia.dahlquist@maritima eller 0709-300385