Vikingarna kommer!

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/10/vikingarna-kommer/"></div>Vikingar har gjort ett strandhugg mitt i Stockholm. Under höstlovet hittar du dem på Sjöhistoriska museet. 27/10-4/11. Alltid fri entré.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/10/vikingarna-kommer/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Vikingar har gjort ett strandhugg mitt i Stockholm. Under höstlovet hittar du dem på Sjöhistoriska museet. 27/10-4/11. Alltid fri entré.

Ge dig ut på skattjakt och äventyr i okända vatten. Tillverka dina egna vikinggrejer och lär dig mer om vikingar på våra familjevisningar.

Höstlov med vikingatema 27/10-4/11. Öppet dagligen 10-17. Fri entré.

Dagsaktuellt program hittar du i kalendern.

Skaparverkstaden Ruskpricken är öppen för enskilda besökare under höstlovet, men vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot skolklasser eller fritidsgrupper.

Höstlov på Sankt Erik

Nyfiken på livet ombord en isbrytare? Under höstlovet har vi även öppet på isbrytaren Sankt Erik, intill Vasamuseet på Djurgården. Vi ser hur sjömännen levde och arbetade. Vi besöker dolda rum, som annars är stängda och letar efter gömda kistor.