Vinterlovskul 2012

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/02/vinterlovskul-2012/"></div>Under vinterlovet har Marinmuseum gratis aktiviteter hela veckan. Så packa ihop familjen, kom hit och förbered er på en spännande dag.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/02/vinterlovskul-2012/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Under vinterlovet har Marinmuseum gratis aktiviteter hela veckan. Så packa ihop familjen, kom hit och förbered er på en spännande dag.

Vinterlovskul 19 - 26 februari kl 10-16

Här kan ni ladda ner programmet som utskrivbar PDF.

AKTIVITETER KL 11-15 VARJE DAG

Lärande tävlingar
För alla åldrar
Måndag–söndag kl 10–16

De gömda berättelserna
Dramatiserad visning
Måndag–fredag kl 11 och 13

Sjömansverkstaden
Skapande knep- och knåpverkstad
Måndag–söndag kl 11–15

Fartygssimulatorn
Prova på att köra olika båtar och fartyg – nästan som på riktigt!
Måndag–söndag kl 11–15

SÖNDAGSKUL PÅ VINTERLOVET

19/2 kl 13 | Familjekonsert: Träigt värre
En lekfull presentation av träblåsinstrumenten i Marinens Musikkår. Tillsammans med programvärden Olle Steimer så bjuds det på musikaliska godbitar och skojiga upptåg. Dirigent är Cecilie Löken.

26/2 kl 13 | Vad gömmer sig i vassen?
Vi kan aldrig så noga veta vad som gömmer sig i vattenbrynet. Kan det vara sjödrottningen eller bäckahästen som hittat på otyg? Vår dramapedagog Maja tar er med på en berättarresa kring vattnet. Från ca 5 år.

Varmt välkomna!