Sjöhistoriska på Stockholmsmässan

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/02/sjohistoriska-pa-stockholmsmassan/"></div>Nu är det dags för mässan Allt för sjön. Sjöhistoriska är på plats tillsammans med föreningar som sköter om de fartyg som k-märkts av museet.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/02/sjohistoriska-pa-stockholmsmassan/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Nu är det dags för mässan Allt för sjön. Sjöhistoriska är på plats tillsammans med föreningar som sköter om de fartyg som k-märkts av museet.

Välkommen att träffa oss på årets mässa Allt för sjön. 3 - 11 mars på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Den 7 mars presenterade Sjöhistoriska museet framtidsplanerna för k-märkningen vid ett veteranbåtsforum.