Publikrekord på Stockholms stadsmuseum 2011

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/01/publikrekord-pa-stockholms-stadsmuseum-2011/"></div>264 240 personer deltog i Stockholms stadsmuseums verksamhet under 2011, vilket är den högsta siffran någonsin. Av dessa deltog 19 498 i stadsvandringar eller besökte någon av museets fyra museilägenheter.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/01/publikrekord-pa-stockholms-stadsmuseum-2011/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

264 240 personer deltog i Stockholms stadsmuseums verksamhet under 2011, vilket är den högsta siffran någonsin. Av dessa deltog 19 498 i stadsvandringar eller besökte någon av museets fyra museilägenheter. Även museets digitala julkalender lockade många tittare med drygt 9000 visningar.

– Vi är jätteglada att så många besökt oss under året trots att vi inte haft några riktigt stora utställningar 2011. Fotoutställningen Regeringsgatan har lockat många besökare och lekrummet Torget som just nu har somaliskt tema är också välbesökt. Dessutom har de utländska turisterna ökat i antal, inte minst med anledning av våra Millenniumvandringar, säger Cecilia Törnqvist, kommunikatör.