Robert Olsson chef i ytterligare tre år

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/12/robert-olsson-chef-i-ytterligare-tre-ar/"></div>Regeringen beslutade första december 2011 att Robert Olsson kommer att vara chef för Statens maritima museer ytterligare tre år. Robert Olsson tillträdde som chef den 1 februari 2006. Omförordnandet gäller från den 1 februari 2012 till och...<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/12/robert-olsson-chef-i-ytterligare-tre-ar/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Regeringen beslutade första december 2011 att Robert Olsson kommer att vara chef för Statens maritima museer ytterligare tre år.

Robert Olsson tillträdde som chef den 1 februari 2006. Omförordnandet gäller från den 1 februari 2012 till och med 31 januari 2015.

Tidigare har Robert Olsson varit verksam vid Länsstyrelsen i Västernorrland och Riksantikvarieämbetet.