På Naturhistoriska riksmuseet april – juni 2011

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/04/pa-naturhistoriska-riksmuseet-april-juni-2011/"></div>I april öppnar en ny fotoutställning och vårens föreläsningsserie fortsätter. I maj drar våra vandringar i naturen igång.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/04/pa-naturhistoriska-riksmuseet-april-juni-2011/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->
I april öppnar en ny fotoutställning och vårens föreläsningsserie fortsätter. I maj drar våra vandringar i naturen igång.

Ladda hem pressmeddelandet med sammanställning av aktiviteterna i april - juni PDF

Vårens föredrag

Gå till pressinformation med bilder om våra utställningar

Plats till föredrag och vandringar bokas enkelt på 08-519 551 60 och biljetten köps i kassan 30 minuter innan aktiviteten börjar. Entrébiljett till utställningarna gäller även till föredrag och vandringarna.

Kontaktpersoner

Martin Testorf
Press- och marknadsansvarig
Telefon: 08-519 540 37
Mobil: 0709-42 90 11
E-post: martin.testorf@nrm.se

Helene Berglund
Press- och marknadsansvarig
Telefon: 08-519 540 12
Mobil: 070-182 40 13
E-post: helene.berglund@nrm.se