100 favoriter från Sjöhistoriska

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/01/100-favoriter-fran-sjohistoriska/"></div>Sjöhistoriska museet har en enorm samling med föremål, fotografier och ritningar. Nu har du chans att få en inblick i denna värld - när museet väljer ut 100 favoriter.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/01/100-favoriter-fran-sjohistoriska/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Sjöhistoriska museet har en enorm samling med föremål, fotografier och ritningar. Nu har du chans att få en inblick i denna värld - när museet väljer ut 100 favoriter.

Sjöhistorisk årsbok 2010 – 2011 har titeln "100 ting ur samlingarna". I boken har museets samlingsenhet valt ut 100 favoriter ur arkiven. Det handlar om föremål, fotografier och ritningar som på något sätt är representativa för museet.

En del visas upp i museets utställningar, men en del ligger dolt i arkiven. Ta chansen - lär dig mer om museets synliga och osynliga skatter!

Boken säljs i museets butik och kostar 310 kronor.