Jullov på Sjöhistoriska

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2010/12/jullov-pa-sjohistoriska/"></div>Följ med på en spännande resa jorden runt! Ett skepp kommer lastat, och så har det varit i många hundra år. Till Sverige kommer skeppen med  kryddor, frukt, grönsaker, siden, olja och mycket annat. På jullovet ska vi gå på jakt efter olika varor,...<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2010/12/jullov-pa-sjohistoriska/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Följ med på en spännande resa jorden runt!

Ett skepp kommer lastat, och så har det varit i många hundra år. Till Sverige kommer skeppen med  kryddor, frukt, grönsaker, siden, olja och mycket annat. På jullovet ska vi gå på jakt efter olika varor, var de kommer i från och vad de används till. Jakten blir till en spännande resa runt hela världen.

Vi kommer att leta kistor och lära oss massor om alla varor som våra handelsfartyg,  tar med sig hem till Sverige från alla olika världsdelar.

Museets guider visar den nya utställningen Shipping & Shopping för hela familjen varje dag.

Se öppettider i kalendariet. Dagsprogram hittar du i entrén.


Etiketter: