Ta spårvagnen till Vasamuseet

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2010/08/ta-sparvagnen-till-vasamuseet/"></div>Nu ersätter spårvagnen buss 47. Det betyder ny resrutt för besökare till Vasamuseet<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2010/08/ta-sparvagnen-till-vasamuseet/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Nu ersätter spårvagnen buss 47. Det betyder ny resrutt för besökare till Vasamuseet

Från och med 23 augusti 2010 försvinner busslinje 47, då den nya spårvagnssträckningen Spårväg City tas i bruk.

För att ta dig till Vasamuseet från T-centralen går du på Spårväg City linje 7 vid Sergelstorg (på Hamngatan). Stig av vid Nordiska museet/Vasamuseet.


Etiketter: