Barnteater på isbrytaren Sankt Erik

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="https://alltommuseer.se/2014/06/barnteater-pa-isbrytaren-sankt-erik/"></div>Barnteater på isbrytaren Sankt Erik vid Vasamuseet, tre helger under augusti. Fri entré. Jules Vernes […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="https://alltommuseer.se/2014/06/barnteater-pa-isbrytaren-sankt-erik/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Barnteater på isbrytaren Sankt Erik vid Vasamuseet, tre helger under augusti. Fri entré.

Jules Vernes roman "En världsomsegling under havet" skrevs under andra hälften av 1800-talet. Under tre helger i augusti har du chansen att ta del av berättelsen om undervattensbåten Nautilus och kapten Nemo, ombord på isbrytaren Sankt Erik.

Från 5 år. Föreställningen visas 16-17, 23-24 och 30 augusti kl. 12 och 14. Fri entré.

Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Länkar


Etiketter: