Databaskoordinator till Nordiska museet

Databaskoordinator till Nordiska museet, Konservator (arkeologi) till Islands Nationalmuseum, Kulturparken Småland söker chef för publika avdelningen och Blekinge museum söker ny chef. Det är några av de lediga tjänster du kan hitta under Jobbsök på Mötesplats museer. 

Avdelningen Samlingarna ansvarar för museet arkiv och för de fotografiska samlingarna, magasin för föremålsförvaring, konservering och fotografering. Avdelningen ansvarar också för Nordiska museets föremålsdatabas, Primus.

Avdelningen söker nu en ny medarbetare som Databaskoordinator för samlingarna. Som Databaskoordinator har du koordinerings- och samordningsansvar för museets samlingssystem (Primus/Digitalt museum) i nära samarbete med museets användare och avdelningen Nya medier.

Du är systemansvarig och driver innehållsfrågor och utvecklingsarbete. Du ska samverka med KulturIT och med andra externa användare för bästa möjliga utveckling och kommer även att arbeta med många av museets medarbetare samt leda en intern arbetsgrupp för Primus/Digitalt museum.

Läs mer: https://www.nordiskamuseet.se/publication.asp?publicationid=15241&am…


Publicerat

i

av

Etiketter: