Nytt vrak hittat vid Grand hotel

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="https://alltommuseer.se/2011/09/nytt-vrak-hittat-vid-grand-hotel/"></div>Ett skeppsvrak har påträffats under marken i centrala Stockholm.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="https://alltommuseer.se/2011/09/nytt-vrak-hittat-vid-grand-hotel/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Ett skeppsvrak har påträffats under marken i centrala Stockholm.

Nu har ytterligare ett skeppsvrak påträffats i Strömkajen. Vraket hittades under den pågående grävningen för det nya sopsystemet, som skall grävas ned i kajen. Vraket kan vara byggt på 1600-talet och ha varit 25 meter långt.

Marinarkeologen Jim Hansson berättar mer om fyndet i bloggen.


Etiketter: