Höstlov på Sankt Erik: Isbrytarliv!

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/10/hostlov-pa-sankt-erik-isbrytarliv/"></div>Vi lever isbrytarliv på Sankt Erik under höstlovet. Fri entré för alla. Lär dig mer […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/10/hostlov-pa-sankt-erik-isbrytarliv/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Vi lever isbrytarliv på Sankt Erik under höstlovet. Fri entré för alla.

Lär dig mer om livet på isbrytaren Sankt Erik, som ligger intill Vasamuseet på Djurgården. Vi ser hur sjömännen levde och arbetade. Vi besöker dolda rum, som annars är stängda. Vi letar efter gömda kistor. Ett spännande och lärorikt höstlov på Sankt Erik helt enkelt!

Du som är medlem av Sjömansklubben och inte har gjort till prov på Sankt Erik, kan naturligtvis göra det under höstlovet.

Höstlov ombord på Sankt Erik 27/10-4/11 kl 10-16. Se aktuellt program i kalendern.

Hitta till Sankt Erik

Sankt Erik ligger förtöjd utanför Vasamuseet på Djurgården, se karta. På Sjöhistoriska museet har vi ett annat höstlovprogram, med temat Vikingarna kommer!

 


Etiketter: