Här är vinnarna i kistjakten!

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/03/har-ar-vinnarna-i-kistjakten/"></div>Sportlovets kistjakt vanns av Hero Gillinger, Stockholm, Andrea Carlhed, Hammarö, Lucas Häggquist, Sigtuna, Ruby Gabrielsson, Årsta, Maria Strömgård, Stockholm, Linnea Arnerud, Johanneshov, Vera, Wilda, Max och Elias i klass 3A, Lilla Adolf Fredriks skola, samt Tindra Helling, Sollentuna.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2012/03/har-ar-vinnarna-i-kistjakten/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Nu är kistjakten avgjord! Här är alla vinnarna.

Sportlovets kistjakt vanns av Hero Gillinger, Stockholm, Andrea Carlhed, Hammarö, Lucas Häggquist, Sigtuna, Ruby Gabrielsson, Årsta, Maria Strömgård, Stockholm, Linnea Arnerud, Johanneshov, Vera, Wilda, Max och Elias i klass 3A, Lilla Adolf Fredriks skola, samt Tindra Helling, Sollentuna.

De har alla fått varsin piratbok i vinst.