Köp boken om Ajvazovskij

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/09/kop-boken-om-ajvazovskij/"></div>Passa på att köpa boken om Ajvazovskij - världens främste marinmålare.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/09/kop-boken-om-ajvazovskij/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Passa på att köpa boken om Ajvazovskij - världens främste marinmålare.

Under 75 dagar i höst har du chansen att se ett urval av hans verk på Sjöhistoriska, i utställningen Ajvazovskij - mästaren.

Under utställningen finns också boken Mästaren - Aivazovsky - the master att köpa i Sjöhistoriskas butik.

Boken låter inte bara läsaren njuta av några av hans mest framträdande verk, utan ger även en presentation av konstnären och hans tid i S:t Petersburg.

Priset är 300 kronor.