Årsboken nominerad till Svenska Publishing-Priset

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/08/arsboken-nominerad-till-svenska-publishing-priset/"></div>Sjöhistoriskas årsbok är med om tävlar om att blir årets fackbok.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/08/arsboken-nominerad-till-svenska-publishing-priset/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Sjöhistoriskas årsbok är med om tävlar om att blir årets fackbok.

Det är boken "100 ting ur samlingarna" som är nominerad till Svenska Publishing-Priset.

I boken har museets samlingsenhet valt ut 100 favoriter ur arkiven. Det handlar om föremål, fotografier och ritningar som på något sätt är representativa för museet.

En del visas upp i museets utställningar, men en del ligger dolt i arkiven. Boken säljs i museets butik och kostar 310 kronor.

Författare: Eva Hult, Manne Dunge och Sanna Allesson
Foto: Karolina Kristensson och arkiv
Redaktörer: Ulrika Djerw och Maria Dalhed
Ordförande redaktionsgrupp: Hans-Lennart Olsson


Etiketter: