Tomas Tranströmers insektssamling

22 juni - 8 september. Poeten Tomas Tranströmer var en hängiven insektssamlare när han var ung. Nu har hans samlingar från barndomens somrar på Runmarö under...<!-- AddThis Sharing Buttons below --><!-- AddThis Sharing Buttons below -->

Utställningen pågår till den 22 juni - 8 september. Poeten Tomas Tranströmer var en hängiven insektssamlare när han var ung. Nu har hans samlingar från barndomens somrar på Runmarö under 1944-1947 gjorts i ordning i en ny liten utställning som på Naturhistoriska riksmuseet. Tranströmers lyrik löper som en röd tråd i utställningen som också innehåller handfasta råd och tips för unga museibesökare som vill skapa sin egen samling.

Ladda hem pressmeddelande

Läs mer om utställningen

Vill du veta mer om utställningen? Kontakta

Helene Berglund
Pressansvarig Utställningar
E-post: helene.berglund@nrm.se

Pressbilder

Klicka på bilden för att hämta se/ladda hem större version. Vid användning av bilderna ska Naturhistoriska riksmuseets och fotografens namn alltid anges.