Jakten på ljuset – en fotoutställning av Serkan Gûnes

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/04/jakten-pa-ljuset-%e2%80%94-en-fotoutstallning-av-serkan-gunes/"></div>5/4- 11/9 - Serkans Gûnes signum är ljus, ljus och åter ljus! Denna ljusfilosofi följer Serkan oavsett om han är...<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2011/04/jakten-pa-ljuset-%e2%80%94-en-fotoutstallning-av-serkan-gunes/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Utställningen pågår den 5 april - 11 september. Serkans Gûnes signum är ljus, ljus och åter ljus! Denna ljusfilosofi följer Serkan oavsett om han är på sin bakgård, på savannen eller i fjällvärlden.

 

Klicka på bilderna nedan för att se bildspel!

Pressbilder: Klicka på bilden för att hämta se/ladda hem större version. Vid användning av bilderna ska Naturhistoriska riksmuseets och fotografens namn alltid anges. Serkan Gûnes. Foto: Robert Eliasson Utställning. Foto: Mikael Axelsson Konst: Foto: Serkan Gûnes