Sjöhistoriska + Fryshuset = Seglarskola

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2010/06/sjohistoriska-fryshuset-seglarskola/"></div>Sjöhistoriska museet och Fryshuset inleder ett samarbete under några veckor i juli - och 18 ungdomar får chansen att lära sig segla. 
Sjöhistoriskas populära seglarskola - med sina traditionella ”pröva på-dagar” får därmed en ny utformnin...<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://alltommuseer.se/2010/06/sjohistoriska-fryshuset-seglarskola/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Sjöhistoriska museet och Fryshuset inleder ett samarbete under några veckor i juli - och 18 ungdomar får chansen att lära sig segla.

Sjöhistoriskas populära seglarskola - med sina traditionella ”pröva på-dagar” får därmed en ny utformning.

Sex dagar ställs till Fryshusets förfogande, och varje dag kan tre ungdomar från Fryshuset delta och lära sig segla på Djurgårdsbrunnsviken.  I slutet av juli bör det alltså finnas 18 nya seglingsentusiaster på Fryshuset.

Deltagarna tas ut enligt metoden först till kvarn.